Linux Mint

Een tweede leven voor uw oude PC

Windows XP en Windows Vista worden inmiddels niet meer ondersteund door Microsoft. Hierdoor lopen we allerlei risico’s, zeker nu we steeds meer zaken via het internet regelen.

linux mint

Dé ICT-Dokter heeft voor deze gedateerde pc’s een goede oplossing, namelijk Linux Mint NL. Linux Mint lijkt sterk op Windows XP en Vista, dus u werkt eigenlijk met wat u al gewend was. Linux Mint geeft uw pc een tweede leven, terwijl het zelfs sneller is dan menig Windows programma. Ook bent u veel minder vatbaar voor virussen en hacken, een virusscanner is op Linux Mint eigenlijk zelfs niet eens meer nodig.

Linux Mint is vrij te downloaden en voor updates hoeft u ook niet te betalen. De installatie is niet erg moeilijk, maar u kunt het beter aan een ICT-technoloog overlaten, zoals dé ICT-Dokter. Hij zorgt ervoor dat het gehele Mint programma met de standaard programma’s geïnstalleerd wordt.

Ook draagt hij er zorg voor dat het gehele LibreOffice programma, het tekenprogramma en wat nog meer nodig is ook op uw pc komt te staan. Tegen een geringe meerprijs kunnen tevens uw bestaande data, zoals documenten en foto’s overgezet worden.

Linux Mint biedt u gebruikersgemak en is helemaal gericht op de thuisgebruiker. Gemak staat dus voorop, het is zelfs nog eenvoudiger dan Windows 7 en een heel stuk makkelijker dan Windows 8.x en Windows 10.

Uw muziek, foto’s en films kunt u in Linux Mint meteen afspelen, daar hoeft u niets extra’s voor te installeren. Nog even voor de kenners onder ons: Linux Mint is een afgeleide van het bekende Linux programma Ubuntu, maar dan in een ander jasje. Mint versie 18 is verkrijgbaar in een 32 of 64 bits Nederlandse versie.

Mint wordt door dé ICT-Dokter geheel compleet geleverd met een duidelijke, Nederlandse handleiding. In de meeste gevallen bent u uw pc niet langer dan één dag kwijt.

Vraag vrijblijvend, liefst per mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., naar de mogelijkheden om deze Mint versie 18 NL op uw pc te laten installeren. En dan geeft u op deze manier uw oude, vertrouwde computer een compleet nieuw, tweede leven. Deze maand complete installatie voor € 75,- en dat is inclusief Office, Skype, Mail, Firefox, foto- en videobewerking.

Download hier de folder Linux Mint


Telefoon Spanje +34 692 788 105 - Telefoon Nederland +31 (0)683 666 771 - E-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Werkdagen en tijden: dinsdag en woensdag van 10-17 uur

www.ict-dokter.nl en www.ict-doctor.eu zijn sponsor van  4x4 España - 4x4 Marokko - Nordic & Hiking

 

Copyright (c) dé ICT-Dokter 2021. Design by George Leenders