Profiel

dé ICT-Dokter

Is een "echte" digitale dokter!

dé ICT-Dokter is zijn cariere begonnen in 1986 met het Oosterhoutse bedrijf ComTechnic Automatisering BV. ComTechnic hield zich bezig met de automatisering van het midden- en kleinbedrijf, van advocatenkantoor tot autobedrijf, in de regio Breda.
Na een twintigtal jaren werd het tijd voor verandering het bedrijf werd verkocht en dé ICT-Dokter verhuisde naar Spanje. Na een sabbatical van een jaar ging het ICT bloed toch weer kriebelen en begon dé ICT-Dokter heel relaxed drie dagen per week in Spanje te werken in de regio Torrevieja. Dit doet hij nu al weer ruim 9 jaar, voornamelijk voor particulieren in de Costa Blanca Zuid. Daar lost deze ICT-technoloog practisch al hun problemen op.
Wat doet dé ICT-Dokter zoal? Het antwoord is eigenlijk eenvoudig: alles! Van Windows tot Apple of Linux PC, het kan allemaal! Ook voor een goed en vrijblijvend advies kunt u bij hem terecht. Hij is tevens een Apple specialist. Kijk alvast op Computers.

Nieuw de laatste paar jaar is ipTV, tv-kijken via het internet met een kastje zo klein als een pakje sigaretten. Ook op dit gebied is dé ICT-Dokter nummer één. U heeft al zo´n ipTV kastje vanaf € 85,-, compleet met alle voorgeïnstalleerde tv-kanalen, film- en radiokanalen en in het Nederlands ondertiteld. Dat is ook mogelijk met onze ipTV satellietontvangers met alle kanalen voor Nederland en België, LiveSport, Film1 en HBO, maar daar heeft u een HD-schotel voor nodig. Laat u hierover vrijblijvend informeren. Of kijk alvast op TV.

Ook huisautomatisering en beveiliging met camera´s, beter bekend onder de naam Domotica, behoort tot de specialiteiten van de ICT-Dokter.

Een internetaansluiting voor korte of lange termijn is er vanaf € 15,- per maand en zelfs glasvezel met snelheden van 100 of 300 Mbps is in sommige plaatsen (bijvoorbeeld in Rojales) al mogelijk.

Dé ICT-Dokter is een technoloog met al dertig jaar ervaring en is o.a. gecertificeerd door Microsoft en Apple, dus hij mag zich met recht een echte "ICT-Dokter" noemen. Voor al uw ICT-problemen en een goed, betrouwbaar en vrijblijvend advies gaat u dus naar dé ICT-Dokter!

Wij hanteren normale tarieven, want wij vinden dat het voor een gemiddelde particulier betaalbaar moet blijven. Prijzen en mogelijkheden kunt u bij ons altijd vrijblijvend aanvragen.

Download hier ons profiel

Wat kunnen wij voor u betekenen?
* repareren en onderhouden van al uw hard- en software
* verwijderen van virussen en spyware
* installatie en onderhoud van (draadloze) netwerken
* installatie van (draadloze) bewaking camera's
* installatie van voip en skype telefonie
* hulp en ondersteuning bij installatie en gebruik
* ontwerp en verzorging van uw website
* upgraden van pc systemen
* beveiliging van uw systeem
* dvd media conversie, home video->dvd, smalfilm->dvd en dia->dvd
* satelliet en media ontvangers met alle tv kanalen
* domotica (huis-automatisering)
* in- en verkoop

  

Telefoon Spanje +34 692 788 105 - Telefoon Nederland +31 (0)683 666 771 - E-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Werkdagen en tijden: dinsdag en woensdag van 10-17 uur

www.ict-dokter.nl en www.ict-doctor.eu zijn sponsor van  4x4 España - 4x4 Marokko - Nordic & Hiking

Copyright (c) dé ICT-Dokter 2019. Design by George Leenders