GigaBlue UHD 4K

Nu leverbaar 2 modellen!

gigablue ue uhd 4k

 UHD UE 4K

Alleen bij ons!!! Nu ook draadloos Live TV ontvangst op uw iPad, iPhone, SmartPhone, iMac en Windows PC! De GigaBlue UHD UE 4K-CS overtuigt in gebruik, stabiliteit en gebruiksgemak. Gloednieuwe HD UHD 4K ontvanger die niets meer te wensen overlaat. Geleverd standaard met 2x DVB-S2 tuners. Door de krachtige processor worden alle beelden in de de hoogst mogelijke kwaliteit weergegeven met een ongekende snelle zaptijd. Een andere bijzondere eigenschap is dat de UHD-ontvanger TV en Internet met elkaar verbind. De verdere specificaties zijn nagenoeg gelijk aan de UHD Quad.

Prijs ontvanger € 269,- (inclusief HDipTV software)

Prijs iPad, iPhone en PC software € 25,-

 

quad

 UHD QUAD 4K

 

Alleen bij ons!!! Nu ook draadloos Live TV ontvangst op uw iPad, iPhone, SmartPhone, iMac en Windows PC! De GigaBlue UHD QUAD 4K-CS overtuigt in gebruik, stabiliteit en gebruiksgemak. Gloednieuwe HD UHD 4K ontvanger die niets meer te wensen overlaat. Geleverd standaard met 2x DVB-S2 tuners en uit te breiden met 2x Hybride DVB-C/T naar keuze. Door de krachtige 1300 Mhz processor worden alle beelden in de de hoogst mogelijke kwaliteit weergegeven met een ongekende snelle zaptijd. Een andere bijzondere eigenschap is dat de UHD-ontvanger TV en Internet met elkaar verbind.

 

Technische informatie en bijzondere kenmerken:

Prijs ontvanger € 369,- (inclusief HDipTV software)

Prijs iPad, iPhone en PC software € 25,-


Telefoon Spanje +34 966 924 270 Movíl +34 692 788 105 - Telefoon Nederland +31 (0)683 666 771 - E-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Werkdagen en tijden: dinsdag en woensdag van 10-17 uur

www.ict-dokter.nl en www.ict-doctor.eu zijn sponsor van 4x4 España - 4x4 Marokko - Nordic & Hiking